7
Mar

Paket seçimi, satın alma ve ödeme

Paket seçimi, satın alma ve ödeme

İhtiyacınıza en uygun paketi nasıl seçebilirsiniz?

Ödeme seçenekleri “aylık ödeme” veya “kredili ödeme” olmak üzere 2 farklı tiptedir. Satın almadan önce hangi ödeme şeklinin size daha uygun olacağını belirlemeniz gerekir.

Ücretlendirmeyi etkileyen faktörler;

  • Veri tabanınızın büyüklüğü (Kaç adet email adresiniz var?)
  • Ne kadar sıklıkta mail gönderiyorsunuz?

Güncel fiyatları görmek için burayı tıklayın.Aşağıdaki resme bir göz atıp yeni açılan sayfadaki fiyatları inceleyin.

pricesample

a. Aylık ödeme tipi

Yılda en az 3 adet toplu email kampanyası göndermeyi düşünüyorsanız sizin için en uygun seçim olacaktır. Aylık ödeme tipinin özellikleri;

  • Ödeme ile birlikte hemen aktivasyon yapılır.
  • İhtiyacınıza göre ay içinde 1 adet, 4 adet veya sınırsız email gönderebilirsiniz. Yukarıdaki bağlantıdan fiyatlar tablosuna ulaştığınızda önce üye sayınızın bulunduğu satıra gelin. Üyelerinize ay içinde kaç adet kampanya düzenleyeceğinizi belirledikten sonra yine tablodan en uygun kolonu seçin.
  • Aylık paketler 1 yıllık sözleşme ile birlikte sunulurlar ve 1 yıl içinde en fazla 2 ay olmak üzere dondurulabilirler, dondurulduğunda email göndermek haricindeki tüm hizmetler devam eder. Unutmayın! Eski kampanyalarınız açılmaya & tıklanmaya devam ediyor. Hesap durdurma, dondurma ve aktifleştirme ile ilgili detaylar için burayı tıklayın.
  • Aylık paket satın aldığınızda eğer hesabınız dondurulmamış ise her ay aynı gün tarafınıza fatura gönderilir ve 15 gün içerisinde ödemeniz beklenir.
  • b. Kredili ödeme tipi

    Rutin bir email pazarlama faaliyetiniz yoksa ve yıl içinde tüm veri tabanınıza sadece 2-3 kez mail gönderiyorsanız veya özel bir promosyon & duyuru için kısa süreliğine bir pazarlama faaliyeti düşünüyorsanız sizin için en uygun seçim olacaktır. Kredili ödeme tipinin özellikleri;

    • Ödeme ile birlikte hemen aktivasyon yapılır.
    • Satın almış olduğunuz kredi adedini 1 yıl içinde bitirmeniz gerekir. Süresi geçen hesaplar kapatılırlar.
    • 50.000 adedin üzerindeki veri tabanları için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

      Satın almak & Paket yükseltmek.

      Satın alma işleminden önce kayıt olmanız gerekiyor. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra ana sayfada bulunan "SATIN AL & YÜKSELT" butonuna tıklayın ve kurumsal sitemizde bulunan fiyatlar bölümüne gidin.Yukarıda belirtildiği şekilde ihtiyacınıza uygun paketi seçin ve tıklayın.Ödeme sayfasına yönlendirileceksiniz.




      Açılan sayfada yeni satın alacağınız paket bilgilerini doğruladıktan sonra ödeme için ihtiyaç duyulan bilgileri girdikten sonra sözleşmeyi onaylayıp ödemeyi yap butonuna tıklayın.

      Eski faturalarımı & borçlarımı ödemek istiyorum.

      Yönetim merkezi - Fatura ve Ödemeler menüsü kullanarak veya ana sayfada bulunan hızlı erişim menüsünden Faturalarım tıklayarak ödeme yönetimi sayfasına ulaşabilirsiniz.

      Tek bir fatura bedelini ödemek istiyorsanız fatura listesindeki kayıtların sağında bulunan ödeme ikonunu kullanabilirsiniz. Toplu veya kısmi ödeme için “Ödeme Yap” butonunu tıklayın.




      Açılan sayada ödeme yönteminizi seçip gerekli bilgileri girdikten sonra “Ödeme Yap” butonuna tıklayarak işleminizi tamamlayabilirsiniz.

  

 Comments (0)

       Leave A Comment

    yorumlarda görünecektir

    paylaşılmaz, görüntülenmez

    max 1500

    Kampanya, duyuru, bilgilendirme veya yeni bloglar için mail gönderebilirsiniz (Postatr müşterilerini kapsamaz & mail adresiniz sadece postatr.com firmasına özel mailler için kullanılır.)