10
May

Sık Sorulan Sorular

Genel

Profesyonel data&üye yönetimi yaparak email kampanyalarınızı doğru kitlelere hızlı ve pratik bir şekilde ulaştırabilirsiniz.
Paneli İngilizce, Türkçe, Arapça dil seçenekleriyle kullanabilirsiniz
Tüm dünya dillerinde içerik, From bilgisi ve konu bilgisi gönderebilirsiniz.
Hafta içi 09:00-18:00 arasında hizmet vermekteyiz.

Kayıt ve giriş

Kayıt olurken kullandığınız email adresinden destek @ postatr.com adresine konuyu bildirdiğinizde kısa süre içinde aktivasyon işleminiz gerçekleştirilecektir.
Eğer kayıt olmadıysanız burayı tıklayın veya aşağıdaki linki tarayıcınıza yapıştırın
https://panel.postatr.com/webinterface/signup.aspx

Şifrenizi unuttuysanız yeniden almak için burayı tıklayın veya aşağıdaki linki tarayıcınıza yapıştırın
https://panel.postatr.com/login.aspx

Ödeme koşulları

Aylık paketlerde her ay tekrar eden sabit fiyat uygulanır.Kredili paketlerde kullanım sınırlarını kendiniz belirleyebilirsiniz.Ön ödemeli olup ödeme alındıktan hemen sonra kullanmaya başlayabilirsiniz.Özel ilgi ve destek ihtiyaçlarınız için Premium paket satın alınız.

Ürün ve kullanım

Veritabanı alanlarınızı tanımladıktan sonra, kopyala&yapıştır kullanarak, dosyanızın yerini göstererek toplu olarak veya teker teker datalarınızı sisteme aktarabilirsiniz.
Postatr template hazırlayıcıyı kullanabilir veya diğer modüllerimizi kullanarak kendi tasarımlarınızı otomatik HTML koduna çevirebilirsiniz.
Mesai saatleri içerisinde her türlü soru veya sorunlarınızı destek @ postatr.com adresine iletebilirsiniz.Problemin veya sorunun durumuna göre 1 saat ile 2 iş günü içerisinde dönüş yapılacaktır.
Hızlı başlangıç klavuzuna ulaşmak için burayı tıklayın
Bir izinli pazarlama firması olarak müşterilerimize data veya üye sağlamıyoruz.Kullanıyor olduğunuz platform sadece size ait dataya kampanya göndermeniz için altyapı sunmaktadır.
Yardım dökümanlarına ulaşmak için burayı tıklayın veya aşağıdaki linki tarayıcınıza yapıştırın
http://blog.postatr.com/emailmarketing_help