20
Şub

Kayıt olmak ve giriş

Kayıt olmak ve giriş

Kayıt olmak ve hesabızı ilk kampanya gönderimi için hazırlamak


Kayıt olmak
Ana menüde bulunan "Sign-up" linkini tıklayarak ( Direk link için: burayı tıklayın ) kayıt işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Kayıt sayfasında sorulan bilgiler sırasıyla;

  • Ad, Soyad: Firmanızda elektronik pazarlama yönetimi işlemlerini gerçekleştirecek olan ve bizimle doğrudan irtibat kuracak kontak kişi bilgilerini giriniz.
  • Şirket : Bir firmayı temsilen kayıt oluyorsanız Firma ismini giriniz. Eğer firma değilseniz pazarlamak için kullanacağınız ürün ve ya hizmetin ismini girebilirsiniz.
  • Email, Password : Sistemimize giriş için kullanacağınız email ve şifreyi belirleyiniz.
  • Eğer tüm bilgiler doğru girilmiş ise belirttiğiniz eposta adresinize doğrulama linki gönderilecektir. Doğrulama linkini kullanarak hesabınızı aktifleştirebilirsiniz.


    Giriş yapmak

    Email adresinizi doğruladıktan sonra ana menüde bulunan “Log-in” bağlantısını tıklayarak ( Direk link için: burayı tıklayın ) kayıt olurken belirttiğiniz kullanıcı adı ve şifre bilgileri ile birlikte sisteme giriş yapabilirsiniz.


    Kampanya gönderimine hazır hale gelmek
    Giriş yapıp bir kampanya başlatmaya çalıştığınızda bir uyarı mesajı alacaksınız “Kampanya başlatmak için gönderen bilgilerinizi güncellemelisiniz!”..."Gönderen bilgilerimi güncelle" butonunu tıklayarak ilgili güncelleme sayfasına ulaşın. Varsayılan gönderen bilgilerinizi tanımlayın. (İhtiyacınıza göre yeni gönderen hesapları oluşturabilir&değiştirebilirsiniz.) Bu sayfada;

    • From Name : Göndereceğiniz emailde "gönderen adı" olarak kullanılacaktır. (Örn: Postatr Email Pazarlama)
    • From Address : Gönderim yapacağınız "gönderen email" adresidir. @posta100.com domaini abittir. Sadece bir isim giriniz.(Örn: "postatrpazarlama" girdiğinizde otomatik olarak "postatrpazarlama@posta100.com" üzerinden mail gönderecek şekilde hazırlanır).Kendi kurumsal alan adınızı kullanarak kampanya göndermek isterseniz bizimle doğrudan irtibat kurun
    • Reply : Mail kampanyanıza üyelerinizin verdiği cevapların ulaşacağı "reply email" adresidir.Sisteme kayıt olurken kullandığınız adres otomatik olarak burada çıkar ancak bu adresi kullanmak istemiyorsanız “Yeni Ekle” butonunu kullanarak farklı bir email adresi ekleyebilirsiniz (Yeni eklenen email adresi yine doğrulama gerektirir).
    Her farklı gönderen hesabınız için bu 3 bilgiyi ayrı ayrı belirlemeniz ve daha sonra ekibimizden onay beklemeniz gerekmektedir. Onaydan sonra oluşturacağınız email kampanyalarında gönderen hesaplarınız arasında seçim yapabileceksiniz.


    Diğer gönderen hesaplarınızı yönetmek için Yönetim Merkezi -> Hesap Ayarları menüsü kullanabilirsiniz

    Yukarıdaki işlemleri tamamladıysanız toplu email sistemi kullanım klavuzu için burayı tıklayın.

  

 Comments (0)

       Leave A Comment

    yorumlarda görünecektir

    paylaşılmaz, görüntülenmez

    max 1500

    Kampanya, duyuru, bilgilendirme veya yeni bloglar için mail gönderebilirsiniz (Postatr müşterilerini kapsamaz & mail adresiniz sadece postatr.com firmasına özel mailler için kullanılır.)