9
Haz

İzinli toplu email pazarlama

İzinli toplu email pazarlama

İzinli toplu email pazarlama

İzinli toplu email pazarlama, üyelerinizin kendi izinleri doğrultusunda vermiş oldukları kişisel bilgilerinin kullanılarak, onların ilgi alanlarına ve ihtiyaçlarına yönelik yapılan pazarlama çalışmalarıdır. Doğru hedef kitlesine yönelik yapılan bu çalışmalar bütünü aslında bir çeşit zincir gibi ilerler. En basit anlatımıyla önce üyeler ne istedikleri veya ne oldukları (demografik bilgiler, ihtiyaçlar, alım güçleri) konusunda bilgi verirler ve bu özelliklere göre onlara hitap eden kampanyaların kendilerine toplu email yoluyla duyurulmasını beklerler.

"opt-in" yani üyenizin kampanyalarınıza dahil olmak istemesi ile başlayan izinli pazarlama faaliyetleri, yine üyenizin "opt-out" yani artık istemiyor olması ile son bulur.Üyeleriniz her iki işlemide herzaman yapabilmelidir.

Toplu e-posta kampanyalarınızın doğru hedef kitlesi için hazırlanması pazarladığınız ürünleri müşterinin ihtiyacı doğrultusunda geliştirmenize de olanak tanır.

Üyelerinizden izin almadan göndereceğiniz emaillerin SPAM olarak değerlendirileceğini ve yasal sonuçları olacağını unutmayın. Detaylı bilgi için Elektronik ticaretin düzenlenmesi hakkında kanun ve email pazarlamaya getirdiği yükümlülükler tıklayın.

  

 Comments (0)

       Leave A Comment

    yorumlarda görünecektir

    paylaşılmaz, görüntülenmez

    max 1500

    Kampanya, duyuru, bilgilendirme veya yeni bloglar için mail gönderebilirsiniz (Postatr müşterilerini kapsamaz & mail adresiniz sadece postatr.com firmasına özel mailler için kullanılır.)